FORSIDEN | OM MUSIKBREVKASSEN | BAG HITTET | ANMELDELSER | NYHEDER | BREVKASSE |

MUSIKBREVKASSEN »

MUSIKBREVKASSEN er et anderledes musiksite og en ugentlig avisfeature, hvor læserne får besvaret deres spørgsmål, og hvor musikken får et menneskeligt ansigt og en overraskende baggrundshistorie.

 

Anderledes musiknyheder»

Læs unikke musikhistorier og baggrundshistorier om kendte sange her.

Der er nye, aktuelle historier hver eneste uge.

Klik her for Musiknyheder.


Hvad er Musikbrevkassen.dk? »

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Her får du utraditionelle omtaler af ny plader og koncerter, anderledes nyhedshistorier om kendte sange, adgang til et stadigt mere omfattende bibliotek af links til historier bag hits, og ved at skrive til Musikbrevkassen har du mulighed for at få besvaret dine musikspørgsmål.

Udover at være et onlinemedie udgør Musikbrevkassen også den ugentlige musikklumme Sange på Hjernen i NORDJYSKE Stiftstidende med baggrundsvinkler på aktuelle musiknyheder samt brevkassespørgsmål og -svar. Du kan læse om de faste elementer og overraskende historier herunder. Musikbrevkassen og nyhedsklummen Sange på Hjernen kan læses på NORDJYSKE Stiftstidendes bagside hver onsdag.


Bestil Musikbrevkassen »

Vil du også tilbyde læserne af din avis eller dit magasin unikke musikhistorier og adgang til svarene på deres spørgsmål, kan du hver uge modtage Musikbrevkassen til en favorabel pris. Du er velkommen til at kontakte mig for mere information. Skriv til tor@musikbrevkassen.dk.

 

 

Redaktionen »

Musikbrevkassen skrives af Tor Bagger, som er cand.mag. i Kommunikation og Medievidenskab. Udover almindelig journalistisk erfaring tæller CV'et også mange års erfaring med formidling af musikstof, dels som freelancevært i dag på P3 og tidligere en række store kommercielle radiostationer, dels som journalist, musikskribent og anmelder i NORDJYSKE Stiftstidende samt magasinerne Friii og Appetize i Nordjylland.

  

Musikbrevkassen.dk © 2005 • Tor Bagger